Elektrische boxspring Almere

Deze elektrische boxspring Almere is uitgerust met pocketvering matrassen. De unieke zonesystemen zijn erg comfortabel. Op zoek naar het ultieme slaapcomfort dan is deze boxspring iets voor u. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of andere pijnen. Ook uiterst geschikt voor de moeilijke en veeleisende slaper. Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3795,-

NU €1895,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Almere

Boxsprings: welke moet ik kiezen?

De betere boxspringwinkel verkoopt verschillende modellen boxsprings in diverse afmetingen. De meest gangbare boxspringcombinatie is de standaardboxspring, maar u kunt ook kiezen voor een elektrische boxspring of een van onze andere boxspringcombinatie.

 

Diverse afmetingen

Boxspringbedden komen in diverse afmetingen. De betere boxspringwinkel verkoopt zowel één als tweepersoonsboxsprings. U kunt in de meeste gevallen kiezen uit de volgende breedtematen:

  • boxspring 140
  • boxspring 160
  • boxspring 180

 

Standaardboxspring

De standaardboxspring is de goedkoopste boxspring op de markt.

De standaardboxspring bestaat uit een verende bodem op poten waarop een matras en een eventueel topmatras wordt geplaatst. De combinatie van de boxspring met een goed matras biedt bijzonder veel slaapcomfort.

 

Verstelbare boxspring

Voor extra comfort kiest u voor een electrische boxspring: slaapkamer boxsprings met een verstelbaar hoofdeind (en soms ook een verstelbaar voeteneind). Zo kunt u voor het slapen gaan nog even een boekje lezen of een film kijken.

 

Altijd een goede keus

Welke boxspring u ook kiest. U kiest altijd voor bijzonder veel slaapcomfort. Ook zijn alle boxsprings hoger dan standaardbedden, waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen. Tot slot zorgt de open structuur van de boxspring ervoor dat het bed uitstekend geventileerd wordt.

Call Now Button