Elektrische boxspring Amersfoort

Elektrische boxspring Amersfoort is de boxspring aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen. Door de uiterst comfortabele pocketvering matrassen zorgt deze boxspring voor het beste slaapcomfort. Uitgerust met unieke zonesystemen voor een goede nachtrust. Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar voeten en hoofdeinde. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3395,-

NU €1695,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Amersfoort

Boxsprings: welke afmeting met ik kiezen?

U bent zich aan het oriënteren op boxspringcombinaties, maar u vraagt zich af: welke afmeting u moet kiezen? U beste kunt u even een meetlint erbij pakken en uw huidige matras opmeten. Is u huidige matras groot genoeg, dan kunt u ook een boxspring in deze afmetingen bestellen. De maat van de boxspring is altijd gelijk aan de maat van het matras zelf. Een boxspringcombinatie heeft geen zijwanden en het hoofd- en voetenbord zijn optioneel. Hierdoor past de boxspring in vrijwel iedere slaapkamer.

 

Beschikbare afmetingen

Boxsprings zijn leverbaar in diverse lengte en breedtematen. Een goedkope boxspring 140 tot 180 centimeter breed is in vrijwel iedere beddenzaak te vinden. Op een boxspring van 180 breed kunnen twee personen comfortabel naast elkaar liggen.

 

Boxspringbodem en matras

Houd er rekening mee dat de boxspring slechts het verende onderstel van de volledige boxspringcombinatie is. Wanneer een boxspring goedkoop aangeboden wordt betekent dit soms dat het matras niet bij de prijs is inbegrepen. Vanzelfsprekend dient het matras exact dezelfde afmetingen als de boxspringcombinatie te hebben.

 

Welke soorten boxsprings zijn er op de markt?

U kunt kiezen uit verschillende typen boxsprings. De standaardboxspring is de goedkoopste boxspring op de markt: een simpel bed dat wel de ondersteuning biedt die uw lichaam nodig heeft. U kunt ook kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Bij een dergelijke boxspring kunt u met een druk op de knop het hoofd- en of voeteneind verstellen. Ideaal voor mensen die voor het slapen graag nog een boek lezen. Deze boxspring zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met rug- of andere lichamelijke klachten. Bezoek een boxspringspecialist bij u in de buurt en laat uzelf informeren welk model het beste bij uw wensen past.

Call Now Button