Boxspring Amsterdam

Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Deze elektrische boxspring Amsterdam is met zijn comfortabele zonesysteem uniek in zijn soort. compleet uitgerust met pocketvering matrassen. Matras mogelijkheden uit de Diamond A class collection®. Deze boxspring geeft u het beste slaapcomfort en is zeer geschikt voor mensen met rugklachten. 

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Boxspring Amsterdam

VAN €3395,-

NU €1695,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Amsterdam

 

Het slaapcomfort van een boxspring

Slapen als in een luxe hotel; maar dan thuis. Het kan met een boxspring in combinatie met een matras van topkwaliteit. Hotels kiezen vaak voor boxspringbedden omdat gasten hierop lekkerder slapen en de bedden uitermate duurzaam zijn. Uw eigen boxspring hoeft overigens helemaal niet duur te zijn.

 

De boxspring: een korte uitleg

Wat is een boxspring nu precies? Simpel gezegd is een boxspring een verende bedbodem op poten. Op deze bodem wordt een matras geplaatst en daarbovenop een eventueel topmatras. Het geheel van boxspring en mastrassen wordt een boxspringcombinatie genoemd.

 

Wat maakt een boxspring zo bijzonder?

Een boxspring in combinatie met een goed matras geeft uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. U wordt iedere morgen uitgerust wakker. Voor mensen met rugklachten zijn er speciale boxsprings op de markt.

 

Hoger dan een normaal bed

Iedereen die een dagje ouder wordt kent het probleem: in en uit bed stappen kost meer moeite. Bij een hoger bed wordt dit dagelijkse ritueel een stuk eenvoudiger. In vergelijking met een standaardbed is een boxspringcombinatie een stuk hoger. Een boxspring is een goede investering voor uw oude dag.

 

Kies voor extra comfort

Voor extra gemak kunt u kiezen voor een boxspring electrisch verstelbaar. Deze boxspringcombinaties hebben een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneind. Aan het eind van de dag kunt u vanuit uw bed nog even een filmpje kijken of een boek lezen. Alle boxsprings zijn zowel beschikbaar in één- als tweepersoonsuitvoeringen.

Call Now Button