Elektrische boxspring Apeldoorn

Deze elektrische boxspring Apeldoorn is een complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Uitgerust met ultra pocketvering matrassen. Deze boxspring is uniek in zijn soort door het comfortabele zonesysteem. Gegarandeerd het beste slaapcomfort. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3395,-

NU €1695,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Apeldoorn

 

Voordelige boxspring: hoe zit het met de kwaliteit?

Boxsprings zijn al lang niet meer zo exclusief als een aantal jaar geleden, toen je deze bedden vrijwel alleen zag in luxe hotels. Met de opkomst van beddenprijsvechters zijn de boxspringprijzen drastisch omlaag gegaan. Vooral op internet vliegen de boxspringaanbieden je om de oren. Maar een boxspring kopen, goedkoop én van hoge kwaliteit; is dat mogelijk?

 

Dit is een boxspring

Voor we deze vraag gaan beantwoorden is het goed om eens te kijken wat een boxspring nu precies is. Een boxspring is een verende bodem op poten. Op deze verende bodem wordt een matras en in sommige gevallen ook een topmatras geplaatst. Het geheel van boxspring en matras wordt een boxspringcombinatie genoemd.

 

Pas op deze verkooptruc!

Één van de grootste valkuilen bij de aanschaf van een boxspring is een prijsopgave waarbij de kosten van het matras niet zijn meegenomen: je betaalt alleen voor het verende onderstel. Omdat een boxspring pas effectief is in combinatie met een goed matras, kunnen de kosten van de boxspringcombinatie alsnog flink oplopen.

 

Standaardboxspring

De goedkoopste boxsprings zijn vrijwel altijd standaardboxsprings. Hoewel extra’s als een verstelbaar hoofd- en voeteneind ontbreken, bieden veel standaardboxsprings alsnog een stuk meer comfort dan gewone bedden. Door de combinatie van meerdere verende bodems wordt op lichaam op de juiste wijze ondersteund wanneer u slaapt op een boxspring. Slaapkamer boxsprings kunt u het beste zelf even uitproberen in de winkel. Dat weet u snel genoeg of het bed lekker ligt.

 

Call Now Button