Outlet aanbieding 2-persoons boxspring Breda

Vanuit onze boxspring outlet, 2 persoons boxspring Breda.

LET OP! Outlet prijs is bij ons geheel compleet als afgebeeld met dus matrassen, potenset, hoofdbord etc, etc..

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

 

VAN €895,-  
NU €495,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 140, 160 en 180 x 200 cm, zonder meerprijs!

Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Goedkope Boxspring in Breda

 

Een goedkope boxspring gezocht? Wanneer een boxspring niet alleen goed moet zijn maar ook goedkoop, komt u natuurlijk naar boxspringettenleur.nl voor de allerlaatste boxspring outlet aanbieding. Boxspring Etten Leur bewijst dat goedkoop altijd nog goedkoper kan.

 

Boxspring aanbieding €495,-

Omdat wij vinden dat een aanbieding  pas echt een aanbieding wordt op het moment dat boxsprings tegen minder dan 50% van de normale adviesprijs verkocht worden, koopt u natuurlijk uw boxspring bij boxspringettenleur.  De beste boxspring aanbiedingen voor Breda en omstreken tegen de laagste prijs. Vergeet niet Boxspring ‘Breda’ kost normaal  €895,-! U ziet het goed, Boxspring Etten-Leur heeft aanbiedingen met meer dan 50% echte korting.

 

Boxspring kopen in de omgeving Breda

U vindt Boxspring Etten-Leur vlakbij IKEA Breda. Vanuit Breda is onze showroom eenvoudig te bereiken. Ons vakkundig personeel staat voor u klaar om het juiste advies te geven omtrent het advies geven over de boxspring die bij u past.

Call Now Button