Elektrische boxspring Den Haag

Elektrische boxspring Den Haag is een zeer comfortabele boxspring voor het ultieme slaapcomfort. Inclusief een uniek zonesysteem en pocketvering matrassen. Dit bed is uiterst geschikt voor mensen met klachten en pijnen. Deze Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde zorgt voor de beste nachtrust. 

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Boxspring Den Haag

VAN €3595,-

NU €1795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Den Haag

Beter slapen? Kies voor een boxspring!

We brengen een groot deel van ons leven slapend door. Is het dan niet meer dan logisch om te investeren in een goede nachtrust? Teveel mensen nemen nog steeds genoegen met hun doorgezakte matras. Het is tijd voor verandering: het is tijd voor een boxspring.

 

Wat is een boxspring?

Goede kans dat u wel eens op een boxspringbed heeft gelegen; op vakantie tijdens uw verblijf in goede hotel bijvoorbeeld. De boxspring is een onderstel voor een matras: een verend onderstel. De combinatie van de boxpring met een goed verend matras staat garant voor een goede ondersteuning van uw lichaam.

 

Standaard of elektrisch?

Naast standaardboxsprings kunt u ook kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Met een dergelijke boxspring kunt u met een druk op het knop de hoogte van het hoofd- en/of voeteneind verstellen. Ideaal als u ’s avonds graag nog wat leest voor het slapen gaan. Voor mensen met lichamelijke klachten zijn er diverse modellen boxsprings op de markt.

 

Makkelijk uit bed komen

Boxspringcombinaties zijn hoger dan standaardbedden. Wie slecht ter been is, weet hoe moeilijk het is om uit een laag bed te stappen. Een boxspring is een goede investering voor uw oude dag.

 

Past in iedere interieur

Voor een boxspring huis en inrichting aanpassen is niet nodig. Een boxspringcombinatie heeft een vrij massief uiterlijk waardoor deze in vrijwel elk interieur past. De betere beddenwinkel biedt ook de mogelijkheid om de bekleding van de boxspring aan te passen naar uw wensen.

 

 

Call Now Button