Elektrische boxspring Enschede

Deze elektrische boxspring Enschede is uiterst geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die opzoek zijn naar het ultieme slaapcomfort. Het comfortabele zonesysteem, de pocketvering matrassen en de traagschuim topper maakt dit bed uniek in zijn soort. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3990,-

NU €1995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Enschede

 

Elektrische boxspring kopen

Overweegt u een elektrische boxspring te kopen? Goed idee! Een boxspring in combinatie met een kwaliteitsmatras staat elke avond weer garant voor een goede nachtrust. Met een elektrisch verstelbare boxspring kiest u voor een stukje extra comfort. Zo kunt u voor het slapen gaan – zonder stijve nek – nog een boekje lezen of een film kijken. Wanneer u een beetje rondneust, is het niet al te moeilijk om een mooie elektrische boxspring aanbieding te vinden.

 

Het comfort van een boxspring

Of u nu kiest voor een standaardboxspring of een elektrisch verstelbare boxspring, iedere boxspringcombinatie is gebaseerd op hetzelfde principe: het bed bestaat uit een verende bodem op poten met daarbovenop een matras en eventueel nog een topmatras. Door al deze verende lagen krijgt uw volledige lichaam de ideale ondersteuning.

 

De kosten van een boxspring

Vanzelfsprekend is de standaardboxspring het goedkoopste model op de markt. Maar het is ook niet zo heel moeilijk om een voordelige verstelbare boxspring te vinden. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van elektrische en andere boxsprings op internet te vinden. Houd er rekening mee dat het altijd beter is om het bed zelf uit te proberen voor de aankoop. Kies bij voorkeur voor een beddenspecialist met een showroom. Houd goed in de gaten of de genoemde prijs inclusief matras is. Anders kunnen de kosten alsnog flink oplopen.

 

Een boxspring is een investering

Met een boxspring maakt u een investering voor de toekomst. Een hoge kwaliteit boxspringcombinatie gaat jarenlang mee. Een boxspringbed is ideaal voor iedereen die een dagje ouder wordt. Het bed geeft u ’s nachts de benodigde ondersteuning en door de hoogte van het bed is het relatief eenvoudig om in en uit bed te stappen.

Call Now Button