Elektrische boxspring Groningen

Deze elektrische boxspring Groningen heeft een uniek comfortabel zonesysteem, inclusief pocketvering matrassen. U heeft de Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Een complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar voeten en hoofdeinde. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken. 

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2790,-

NU €1395,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Groningen

 

Een boxspring: kan ik dat betalen?

Je hebt het comfort van een boxspringcombinatie ervaren en nu vraag je jezelf af: kan ik mezelf ook zo’n heerlijk bed veroorloven? In veel gevallen wel. Er zijn veel goedkope boxspring bedden op de markt die een hoog niveau van comfort bieden. In dit artikel leg ik uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een goedkope boxspring.

 

Pas op voor misleiding

Het is mogelijk om voor een paar honderd euro een compleet boxspringbed te kopen, maar let op: veel onwaarschijnlijk goede aanbieden verwijzen alleen naar de boxspring zelf en niet het complete bed. Vervolgens moet je zelf het matras en een eventueel topmatras aanschaffen. Hierdoor kan een goedkoop boxspring alsnog een duurkoop boxspring worden.

 

Boxspring of boxspringcombinatie?

Een compleet boxspringbed wordt ook wel een boxspringcombinatie genoemd. De boxspring is slechts het verende onderstel waarop het matras geplaatst dient te worden. Informeer altijd of het matras bij de boxspring wordt geleverd en let op de kwaliteit van het matras. Ga bij voorkeur langs in de winkel om de boxspringcombinatie met eigen ogen te bekijken én uit te proberen.

 

Een boxspring met extra’s

Boxspringcombinaties zijn zowel beschikbaar in één- als tweepersoonsuitvoeringen. Naast standaardboxsprings kun je ook kiezen voor elektrisch verstelbare boxsprings. Een verstelbare boxspring biedt de mogelijkheid om voor het slapen gaan nog een boek te lezen. Deze boxspring biedt mensen met rugklachten of andere lichamelijke problemen de ondersteuning die ze nodig hebben.

 

 

 

Call Now Button