Elektrische boxspring Haarlem

Elektrische boxspring Haarlem is compleet uitgerust met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Deze 2-persoonsboxspring inclusief micro pocketvering matrassen zorgt voor het beste slaapcomfort. Het comfortabele zonesysteem is uniek in zijn soort en met keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection® is dit het ultieme bed voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3395,-

NU €1695,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Haarlem

 

Revolutionair slapen op een boxspring

Zet dat doorgezakte matras maar bij het grof vuil. Het is tijd voor een boxspringbed. Op een boxspring komt u pas echt goed tot rust. Door de combinatie van de boxspringbodem en een goed verend matras wordt uw lichaam op de juiste manier ondersteund. U wordt elke ochtend uitgerust wakker: klaar om de dag te beginnen!

 

Wat kost een boxspring?

Een boxspringbed hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij de betere beddenzaak vindt u al een goedkope boxspring compleet met matras en eventueel topmatras voor een paar honderd euro. Het is altijd belangrijk om te checken of de boxspring inclusief matras geleverd wordt, zodat u niet voor extra kosten komt te staan.

 

Verschillende typen boxsprings

Boxsprings komen in verschillende soorten en maten. Een standaardboxspring is de goedkoopste boxspring: een simpel bed dat toch garant staan voor een goede nachtrust. Wie meer luxe wil, kiest voor een elektrisch verstelbare boxspring. Bij deze bedden kunt u het hoofd- en meestal ook het voeteneind met een druk op de knop verstellen. Voor mensen met rugklachten zijn er diverse boxsprings op de markt. Alle boxsprings komen in zowel één- als tweepersoonsuitvoeringen.

 

Investering voor uw oude dag

Wanneer u een dagje ouder wordt is een boxspring één van de beste investeringen die u kunt doen. Niet alleen omdat de boxspring zorgt voor een gezonde slaaphouding, maar ook omdat de boxspringcombinatie hoger is dan een standaardbed. In en uit bed stappen wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Call Now Button