Boxspring Nijmegen

Deze elektrische boxspring Nijmegen is met zijn comfortabele zonesysteem uniek in zijn soort. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken. Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2790,-

NU €1295,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Nijmegen

Nieuw bed kopen? Overweeg een boxspring!

Wanneer u nacht na slapeloze nacht met pijn in uw rug opstaat, dan wordt het misschien eens tijd voor een nieuw bed. Natuurlijk kunt u kiezen voor een standaardbed met een goed matras. Maar u kunt ook overwegen om een boxspringcombinatie aan te schaffen.

 

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een verend ontstel op poten. Op dit onderstel wordt een matras en een eventueel topmatras geplaatst. Het complete bed bestaande uit de boxspring en de matrassen wordt een boxspringcombinatie genoemd. Verder kunt u de combinatie uitgebreiden met een hoofd- en voetenbord. U kunt zowel kiezen voor een 1 als een 2 persoons boxspring.

 

Ligt dat lekker, zon boxspring?

Ja, een boxspringcombinatie ligt heerlijk, mits u kiest voor het juiste matras. De boxspringcombinatie geeft uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. U slaapt beter en u wordt vooraan iedere morgen zonder rugklachten wakker.

 

 

Andere voordelen van een boxspring

  • Makkelijk in en uit bed stappen: een boxspringcombinatie is hoger dan een standaardbed, waardoor het voor mensen die slecht ter been zijn eenvoudiger is om in en uit bed te komen.
  • Goede ventilatie: een boxspringcombinatie heeft geen zijwanden. Dankzij de open structuur wordt het bed goed geventileerd.
  • Elektrisch verstelbaar: er zijn diverse modellen elektrisch verstelbare boxsprings op de markt. Bij deze modellen boxsprings kunt u gemakkelijk het hoofdeinde (en soms ook het voeteneinde verstellen). Elektrisch verstelbare boxsprings zijn ideaal voor mensen die voor het slapen gaan graag nog wat lezen of een film kijken.
Call Now Button