Boxspring Rotterdam

Deze elektrische boxspring Rotterdam is geheel compleet met matrassen en een NASA traag schuim toplaag®. Door zijn comfortabele zonesysteem is deze boxspring uniek in zijn soort. U heeft keuze uit de drie verschillende matras soorten uit de Diamond A class collection. Voor mensen met rugklachten of andere pijnen is dit bed uiterst geschikt. Op zoek naar erg goed slaapcomfort, dan is Boxspring Rotterdam echt iets voor u. Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3995,-

NU €1495,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Rotterdam

 

Slapen op een boxspring: dat ligt pas lekker

Als je aan een nieuw bed toe bent kun je natuurlijk weer voor een standaardbed met lattenbodem gaan, maar je kunt ook kiezen voor het slaapcomfort van een boxspring. Het comfort van een boxspringcombinatie moet je zelf ervaren. Hieronder leg ik uit wat de voordelen zijn van een box spring ten opzichte van een standaardbed. Maar eerst: wat is een box spring nu precies?

 

Verende bodem op poten

In tegenstelling tot een gewoon bed wordt bij een boxspringbed het matras op een verende bodem op poten geplaatst: de boxspring. Het geheel van de verende bodem en het matras (eventueel kan daar ook nog een topmatras bovenop) wordt een boxspringcombinatie genoemd.

 

Voordeel 1: het ligt lekker

Iedereen die voor het eerst op een box spring ligt merkt direct het verschil met en standaardbed: een boxspring ligt héél comfortabel. Door de combinatie van de verende bodem en een matras van topkwaliteit wordt je hele lichaam op de juiste wijze ondersteund. Met een boxspringcombinatie wordt je iedere ochtend uitgerust wakker.

 

Voordeel 2: je slaapt gezond

Ja, je leest het goed: op een box spring kun je gezond slapen. Je lichaam krijgt de ondersteuning die het nodig heeft. Voor mensen met lichamelijke klachten zijn er diverse modellen boxsprings op de markt. Laat je hierover informeren in de betere boxspringspeciaalzaak.

 

Voordeel 3: makkelijk in en uit bed

Een boxspringcombinatie is hoger dan een normaal bed. Hierdoor kun je eenvoudiger in en uit bed stappen: ideaal voor mensen die een dagje ouder worden. Een standaardbed moet hiervoor speciaal aangepast worden.

 

Voordeel 4: goede ventilatie

Het matras op een box spring heeft geen zijwanden (een hoofd- en voetenbord is optioneel). Het voordeel hiervan is dat het bed hierdoor goed geventileerd wordt.

 

Voordeel 5: elektrisch verstelbaar

Toegeven: veel standaardbedden zijn ook elektrisch verstelbaar. Veel mensen beseffen echter niet dat er ook boxspringbedden met een verstelbaar hoofd- en voeteneind zijn. Ook in een box spring kunt u voor het slapen nog even televisie kijken of een boek lezen.

 

 

Call Now Button