Wij zijn weer geopend! Kom snel langs in onze winkel.

Uitverkoop 2-persoons slaapkamerboxspring Waalwijk

 

Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Juist daarom koopt u een goedkope boxspring bij Boxspring Ettenleur. Hier zijn de prijzen altijd aantrekkelijk voor bedden waar u maar al te graag op ligt, zoals deze 2-persoons Microspring Ultra Boxspring. Een complete boxspring met Ultra binnenvering, comfortzones en Shapefoam matrassen. Nu als goedkope aktie aanbieding inclusief 7-zone Shapefoam matrassen naar keuze, in 3 verschillende hardheden soft, medium en firm. Dit maakt deze boxspring eigenlijk geschikt voor vrijwel ieder persoon.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1695,-

NU €895,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Waalwijk

 

Uitverkoop boxspring

Bij Boxspring Etten-Leur hebben wij altijd hoge kwaliteit boxsprings in de uitverkoop. Een boxspring biedt veel slaapcomfort en een uitstekende ondersteuning voor uw lichaam. Wij kopen onze boxsprings direct in bij de fabrikant, waardoor wij deze altijd voor scherpe prijzen kunnen aanbieden. Wij hebben zowel standaardboxsprings, verstelbare boxsprings als 1 persoonsboxsprings in de uitverkoop.

 

Standaardboxspring

De standaardboxspring is de goedkoopste boxspring in ons assortiment. In de uitverkoop betaalt u slechts een paar honderd euro voor dit comfortabele bed dat jarenlang meegaat. Bij Boxspring Etten-Leur verkopen wij de standaardboxspring in combinatie met een matras van hoge kwaliteit en desgewenst kunt u kiezen om hier bovenop nog een topmatras te plaatsten.

 

Elektrisch verstelbare boxsprings

Leest u ’s avonds graag een boek voor het slapengaan? Of kijkt u liever nog een film in bed? Dan is een elektrisch verstelbare boxspring een interessante optie. Bij dit type boxspring is het hoofd- en of voeteneinde met een druk op de knop te verstellen. Een elektrisch verstelbare boxspring is wat duurder dan een standaardboxspring, maar bij Boxspring Etten-Leur hebben wij altijd wel een paar mooie exemplaren in de aanbieding.

 

 

 

Kom langs in onze winkel!

Bezoek onze showroom om verschillende soorten boxsprings met elkaar te vergelijken. Wij hebben altijd een aantal modellen in de uitverkoop. Uiteraard mag u alle bedden uitproberen. U vind Boxspring Etten-Leur aan de Markthof 11 in Etten-Leur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Call Now Button